Στίβος

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ) προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα στους μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων του ΕΕΙ, καθώς φυσικά και στους αποφοίτους τους, να συμμετέχουν στις διοργανώσεις του διασυλλογικού αθλητισμού, σε περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο.

Η συμμετοχή στα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα καταδεικνύει ακόμα περισσότερο τον ποιοτικό και υψηλού επιπέδου αθλητισμό του Σχολείων μας και προσφέρει στα παιδιά, αλλά και στους μεγαλύτερους αποφοίτους που συνεχίζουν την αγωνιστική τους δραστηριότητα, ευχάριστες και αξέχαστες εμπειρίες.

Με συμμετοχή σε πάνω από δεκαπέντε επίσημες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ και φιλικές «ημερίδες» σε ετήσια βάση, το τμήμα κλασικού αθλητισμού του ΣΑΚΑ, πάντα σε αρμονική συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Σχολείων, προάγει τον ευγενή και ποιοτικό αθλητισμό, δίνοντας στους αθλητές και τις αθλήτριές του τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν σε βάθος το ταλέντο τους και να συναγωνιστούν τους καλύτερους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Μετρώντας πάνω από 30 χρόνια ζωής και με πατέρα το Δάσκαλο όλων μας κύριο Γιάννη Κουτούζη, ο ΣΑΚικός κλασικός αθλητισμός επιδιώκει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, με μοναδικό οδηγό την αγάπη για το στίβο, το μεράκι των προπονητών και αθλητών, καθώς και το mission statement των Σχολείων του ΕΕΙ.

Με τη συμπαράσταση των αποφοίτων και των οικογενειών των αθλητών και αθλητριών μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

 

Ανακοινώσεις Στίβου

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge