Ανακοίνωση Αθλητικού Τμήματος [03-09-2021]

Ψυχικό, 03 Σεπτεμβρίου 2021

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί μας Αθλητές, Γονείς, Προπονητές, Συνεργάτες & Αθλούμενοι Απόφοιτοι,

μετά από δύο δύσκολες ακαδημαϊκές και αθλητικές χρονιές, βρισκόμαστε ενώπιον των προκλήσεων άλλης μία ιδιαίτερης περιόδου.

Στο πλαίσιο της επανέναρξης της αθλητικής δραστηριότητας, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες αποφάσεις και οδηγίες του Κολλεγίου Αθηνών, η πρόσβαση στο campus για αθλητικές απογευματινές δραστηριότητες επιτρέπεται μόνο για αθλούμενους άνω των 12 ετών (από Α’ Γυμνασίου) που φέρουν : (α) Πιστοποιητικό Πλήρους Εμβολιασμού, (β) Πιστοποιητικό Νόσησης και Ανάρρωσης, (γ) Πιστοποιητικό Πλήρους Κάλυψης (Ανάρρωσης & Εμβολιασμού) και (δ) Digital Green Pass της ΕΕ με τις ανωτέρω καταστάσεις μόνο.

  • Η έναρξη των προπονήσεων των σωματειακών ομάδων μπορεί να ξεκινήσει από την Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου 2021. Ειδικότερες οδηγίες ανά τμήμα θα αποσταλούν στους αθλητές και τις οικογένειές τους από τους προπονητές τους.

  • Οι αρμόδιες επιτροπές διοργάνωσης των εσωτερικών πρωταθλήματα αποφοίτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ έχουν τη διακριτική ευχέρεια να διερευνήσουν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Καλή μας νέα αθλητική χρονιά !

Κατεβάστε την ανακοίνωση σε μορφή pdf

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge