ΣΑΚΑ Mentorship

O Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού (ΣΑΚΑ) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη του ΣΑΚΑ Mentorship, μιας καινοτόμου δράσης που στόχο έχει να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει τους νεότερους αλλά και τους μεγαλύτερους αποφοίτους, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο υποστήριξης και συμβουλευτικής.

Μέσω του ΣΑΚΑ Mentorship, οι νεότεροι απόφοιτοι θα μπορούν να αξιοποιήσουν τη συσσωρευμένη εμπειρία των μεγαλύτερων, ενώ εκείνοι με την σειρά τους θα μπορούν να μοιραστούν τα προσωπικά τους βιώματα από τον επαγγελματικό τους χώρο. Το ΣΑΚΑ Mentorship θα λειτουργεί σε επίπεδο 1 to 1 ή/και γκρουπ, δια ζώσης και online, ανάλογα με τις δυνατότητες των ενδιαφερομένων.

Ο νέος αυτός θεσμός του ΣΑΚΑ θα λειτουργεί κάτω από την καθοδήγηση οργανωτικής επιτροπής, η οποία θα θέτει τους κανόνες, θα καθοδηγεί τους ενδιαφερόμενους, θα συντονίζει και θα ελέγχει την διαδικασία.

 

Μήνυμα από τον Πρόεδρο του ΣΑΚΑ, Αριστείδη Πίττα ’78:

«Το Mentoring είναι ένας θεσμός μεγάλης σημασίας διεθνώς. Θέλουμε να το προσφέρουμε εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές του. Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής στοχεύουμε  στην ενδυνάμωση της σταδιοδρομίας των μελών μας, στηρίζοντας την προσπάθειά τους για εξέλιξη. Ο ΣΑΚΑ θα εκτιμήσει πολύ να μας στηρίξετε με την συμμετοχή σας. »

 

Για να συμμετέχετε:

Ως mentor παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Ως mentee παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ για να αφήσετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τον Σεπτέμβριο.

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι όλα τα πεδία είναι συμπληρωμένα πλήρως. Μόλις υποβληθεί η αίτησή σας, θα εξεταστεί από τους διαχειριστές του προγράμματος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Για τυχόν απορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@saka.gr

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge