Ομαδική Ασφάλιση Υγείας

????? ??? ίας Bonjour Optimum ΣΑΚΑ

 

Ομαδική Ασφάλιση Ζωής μελών του ΣΑΚΑ

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΚΑ για συνέργειες, που στόχο έχουν την κάλυψη ουσιαστικών αναγκών των μελών του ΣΑΚΑ, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία με ειδικευμένο σύμβουλο, δημιουργήσαμε για τους αποφοίτους μας ένα σύγχρονο Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, το οποίο υποστηρίζεται από αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρία.

Γνωρίζοντας την αναγκαιότητα της ιδιωτικής ασφάλισης στην σημερινή εποχή, που το σύστημα της δημόσιας υγείας αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα και ελλείψεις, κρίναμε ότι θα πρέπει και εμείς να συμβάλλουμε στην εξασφάλιση της αξιοπρεπούς ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μελών μας.

Στοχεύοντας σε αυτό και γνωρίζοντας την «πληθυσμιακή» δυναμικότητα του Συλλόγου μας, συνεργαστήκαμε με την εταιρία Globalnet Insurance Brokers (www.globalnet.gr), της οποίας βασικός μέτοχος είναι ασφαλώς απόφοιτος/μέλος του ΣΑΚΑ και η οποία δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο, λειτουργώντας ως ανεξάρτητη εταιρία μεσιτείας ασφαλίσεων, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις, αλλά και στις ομαδικές ασφαλίσεις επιχειρήσεων, συλλόγων, οργανισμών κλπ για την δημιουργία Εθελοντικού Ομαδικού Συμβολαίου Υγείας κλπ.

globalnetΑπαντάμε σε σημαντικές ερωτήσεις…

Στο ειδικά διαμορφωμένο site του ΣΑΚΑ αναλύονται οι παροχές του προγράμματος υγείας που σχεδιάσαμε και τα πολύ σημαντικά επιπλέον προνόμια για όλα τα μέλη του ΣΑΚΑ, ενώ δίνονται χρήσιμες πληροφορίες και απαντώνται καίρια ερωτήματα. 

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

 

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge