Πανδημία COVID-19: οι απρόβλεπτες πτυχές και η αντιμετώπισή τους, ο εμβολιασμός σε ενηλίκους και παιδιά

Details
Date:

December 21

Time:

06:30 pm - 08:00 pm

Event Category:

Κολλέγιο Αθηνών

Η πανδημία θέτει συνεχώς νέες προκλήσεις και ερωτηματικά. Η επιδημιολογική εικόνα στα σχολεία και την κοινωνία, η εφαρμογή των ενδεδειγμένων μέτρων, η εμφάνιση νέων παραλλαγών του ιού και ο εμβολιασμός του γενικού και ειδικά του παιδικού πληθυσμού είναι θέματα τα οποία προβληματίζουν έντονα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για υπεύθυνη ενημέρωση, με πρωτοβουλία της Ιατρικής Υπηρεσίας του Κολλεγίου & σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων των Σχολικών Μονάδων, την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ομιλία της κ. Βάνας Παπαευαγγέλου, Καθηγήτριας Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ, Διευθύντριας Γ΄ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής ΓΠΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον νέο κορωνοϊό και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, με θέμα: «Πανδημία COVID-19: οι απρόβλεπτες πτυχές και η αντιμετώπισή τους, ο εμβολιασμός σε ενηλίκους και παιδιά».

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. Αντώνιο Μακρή, Παιδίατρο, Υπεύθυνο της Ιατρικής Υπηρεσίας του Κολλεγίου, κατά την οποία θα απαντηθούν όσα θέματα απασχολούν. Ο κ. Μακρής θα παρουσιάσει τα μέτρα τα οποία εφαρμόζονται στο Κολλέγιο, καθώς και τα στατιστικά δεδομένα των κρουσμάτων και του επιπέδου εμβολιασμού στους μαθητές και το προσωπικό.

Ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών, Ακαδημαϊκός, Καθηγητής κ. Κώστας Συνολάκης ’75 θα προλογίσει την εκδήλωση.

Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας του Κολλεγίου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.athenscollege.edu.gr/covid_19_speech

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge