Ίδρυση SAKA BACKGAMMON LIGA!

Details
Date:

July 4

Time:

07:00 pm - 09:00 pm

Event Category:

Καλέσματα στον ΣΑΚΑ

Η ίδρυση της SAKA BACKGAMMON LIGA είναι ”προ των πυλών”, με την έγκριση και ”ευλογία” του Συλλόγου μας.  Μία ομάδα αποφοίτων έχουν ήδη ξεκινήσει αυτή τη προσπάθεια από πέρυσι, με αποτέλεσμα ο ΣΑΚΑ να στεφθεί πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2018, που έγινε στη Καρδίτσα 2&3/06/18.  Συμμετείχαν 5 Σύλλογοι. Πέρυσι είχε έρθει δεύτερος.

Του χρόνου, η υπό ίδρυση πανελλήνια ομοσπονδία, αποφάσισε οι τελικοί διασυλλογικοί αγώνες να γίνουν στην Αθήνα.  Προβλέπεται μεγαλύτερη συμμετοχή από περισσότερους συλλόγους (πόλεις) της χώρας.  Πρέπει ο ΣΑΚΑ να πρωταγωνιστήσει.  Έχουμε την υποδομή, τους χώρους (τι το καλύτερο), το ταλέντο, τη γνώση και, προ παντός, το κέφι του αθλήματος.

   

Γι’ αυτό τον λόγο, σας καλούμε σε μία πρώτη συνεδρία στον ΣΑΚΑ, όπου θα συζητηθούν τα πάντα και θα θέσουμε τα θεμέλια αυτού του εγχειρήματος.  Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη.

 

Τετάρτη, 04 / 07 / 18, στις 19:00, στη Λέσχη μας

 

Εάν δεν μπορείτε να παραστείτε, θα μας βοηθήσετε πολύ εάν τηλεφωνήσετε ή στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, εφόσον σας ενδιαφέρει η πρόταση, ή τυχόν παρατηρήσεις και αντιρρήσεις σας. 

Στα πλαίσια του περίφημου College Spirit, ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθείτε θετικά και δυναμικά στο κάλεσμα μας.  Εν τη ενώσει και είθε…

 

Π.Α. – ΣΑΚΑ

210 672 2067 ή maniameg@otenet.gr

Κα Βάλια Μαντά

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge