ΦΗΜΕΣ: Θεατρική Παράσταση 2018

Details
Start:

May 11 - 09:00 pm

End:

May 15 - 11:55 pm

Event Category:

Εκδηλώσεις ΣΑΚΑ, Θεατρικό

Click to Register: Click to Register
Venue

Θέατρο Χωρέμη

Στ.Δέλτα 15

Π.Ψυχικό, 15252

“Φήμες”

Η Θεατρική Ομάδα ΣΑΚΑ επιστρέφει και φέτος με την παράσταση “Φήμες“, μία κωμωδία του Neil Simon, σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου.

Ο αντιδήμαρχος της Νέας Υόρκης Τσάρλι Μπροκ και η γυναίκα του έχουν καλέσει για δείπνο κάποιους φίλους. Τι γίνεται όταν φτάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι, ο οικοδεσπότης είναι ελαφρώς τραυματισμένος, η γυναίκα του λείπει και το υπηρετικό προσωπικό είναι άφαντο; Πως θα διαχειριστούν την κατάσταση; Και γιατί πανικοβάλλονται κάθε φορά που χτυπάει το κουδούνι; Το έργο Φήμες ξεκινάει με μερικά « αθώα» ψεματάκια προκειμένου να αποφευχθεί ένα σκάνδαλο και καταλήγει σε μία ξεκαρδιστική φάρσα όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Σας περιμένουμε 11, 12, 13, 14, 15 Μαΐου, στις 21:00, στο Θέατρο Χωρέμη του Κολλεγίου Αθηνών, Στεφάνου Δέλτα 15, Παλαιό Ψυχικό.

Τιμές εισιτηρίων:
20€, 10€ μαθητικό, φοιτητικό – Προμηθευτείτε εισιτήρια!

Φέτος αποφασίσαμε τα έσοδά μας να διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή” (με την οποία έχουμε συνεργαστεί άψογα και στο παρελθόν) αλλά και στο Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών, καθώς φέτος οι 3 Επιτροπές του γιορτάζουν σημαντικές επετείους (20 χρόνια το Past Parents Fund, 40 χρόνια το Parents Fund και 50 χρόνια το Alumni Fund Drive). Θεωρήσαμε ότι με τον τρόπο αυτό θα προσφέρουμε και εμείς στο σχολείο μας, με το οποίο μας συνδέουν άρρηκτοι συναισθηματικοί δεσμοί.

Εισιτήρια προμηθεύεστε online και από τη Λέσχη του ΣΑΚΑ (τηλ. 210-6722067).

———————-
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
Κώστας Αρζόγλου ’66

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
Λυδία Γιαννακοπούλου-Τσάμη ‘13

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ – ΔΙΑΣΚΕΥΗ
Χριστίνα Μανιά ’88

ΣΚΗΝΙΚΑ
Ελένη Παπαγεωργίου

ΑΦΙΣΑ
Γιώργος Καλοφωλιάς ’99

———————-
ΗΘΟΠΟΙΟΙ (με σειρά εμφάνισης)

Λήδα Χατζηνικολαΐδη ’89
Τίτος Σιμιτζής ’87
Χριστίνα Μανιά ’88
Μίλτος Γεροσίδερης ’87
Μαριέττα Φραγκάκη
Ξενοφώντας Καράμπαλης ‘00
Ειρήνη Γκέγκιου ’05
Θοδωρής Κατριβάνος ’02
Σπύρος Κουτσουλιανός
Βίλμα Δονούπογλου ’07

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge