27ο Πρωτάθλημα Τάβλι ΣΑΚΑ

Details
Date:

September 10

Time:

11:00 am - 08:00 pm

Event Category:

Εκδηλώσεις ΣΑΚΑ

Αγαπητοί Συναπόφοιτοι,

Ο ΣΑΚΑ διοργανώνει το 27ο Πρωτάθλημα Τάβλι (Αγωνιστικό Τάβλι – Backgammon), την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Η ώρα έναρξης είναι 11:00 και το κόστος συμμετοχής €20 και περιλαμβάνει coffee break και μεσημεριανό μπουφέ.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ μέχρι την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

Μια εβδομάδα νωρίτερα, το Σαββατοκύριακο 2&3 Σεπτεμβρίου, ο ΣΑΚΑ φιλοξενεί στη Λέσχη του το 7ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδος Αγωνιστικού Ταβλιού (Backgammon).

Ο ΣΑΚΑ αποτελεί τον πολυνίκη σύλλογο του θεσμού, αφού σε σύνολο έξι διοργανώσεων, έχει κατακτήσει τρεις φορές τον τίτλο και άλλες δύο τη δεύτερη θέση. Όπως είναι φυσικό κατόπιν αυτού του δεδομένου, ο στόχος του ΣΑΚΑ Backgammon Club δεν μπορεί να είναι άλλος από ένα ακόμα μετάλλιο. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 14:00 το Σάββατο και στις 11:00 την Κυριακή.

Είστε άπαντες ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε ζωντανά τους αγώνες, να γνωρίσετε από κοντά ένα συναρπαστικό πνευματικό άθλημα και να στηρίξετε την προσπάθεια των παικτών μας, για ακόμα μία πανελλήνια διάκριση!

Σας περιμένουμε!!

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge