GALACTICOS F.C. vs CITIZENS F.C.

Recap

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 10ης ΣΑΚΑ LIGA

Οι GALACTICOS F.C. στο θρόνο τους. Με επιβλητικό σκορ και αντίστοιχη εμφάνιση στον τελικό, δεν επέτρεψαν στους πολύ αξιόμαχους, πλήρεις και ποιοτικούς CITIZENS F.C. να διεκδικήσουν κάτι, τουλάχιστον από το 15΄ και μετά. Διπλό δοκάρι στο 0-0 για τους Citizens, με την είσοδο του επανακάμψαντα από τραυματισμό Οικονομίδη, οι Galacticos ευτύχησαν να προηγηθούν 1-0 και μετά 2-0 με βολίδα του Ροσσώνη. Κονδυλιός και Κολίντζας ακολούθησαν στο Β΄ μέρος, αφού στο  3-0 οι Citizens είχαν με Μίσα ένα ακόμη δοκάρι. Το τελικό 5-1 (2-0, σκόρ ημιχρόνου, 4-0, 4-1,5-1) δίνει στους Galacticos το φετινό double στη ΣΑΚΑ LIGA.

Man of the Match: Για το game changer moment, ο Οικονομίδης. Για τη συνολική συμβολή ο Κονδυλιός (ήταν μέσα σε όλες τις επιθετικές φάσεις).

Τι κρατούν: Οι GALACTICOS F.C. : Όλη τη χρονιά και το στρατηγικό σχέδιο που γράφει Κουλάνδρου – Λάσκαρης. Οι CITIZENS F.C. την ξέφρενη πορεία μετά το Β΄ γύρο της κανονικής περιόδου και τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Τι πετούν: Τίποτε οι νταμπλούχοι, την απογοήτευσή τους για δεκαπέντε λεπτά στο Α΄ και για πέντε λεπτά στο Β΄ μέρος οι ηττημένοι όπου δέχθηκαν και τέσσερα τέρματα.

Αρχηγοί των ομάδων, Στέφανος Κουλάνδρου ΄06 (GALACTICOS F.C.) & Άγγελος Ζωγράφος ’07 (CITIZENS F.C.)

Το ματς: Διηύθυναν οι Λαμπρόπουλος – Νακόπουλος, μπορείτε να δείτε τα highlights στο https://www.youtube.com/watch?v=lfpL6jFeijs

 

 

 

Details

Date Time Competition Season
Playoff - Μπαράζ ΣΑΚΑ LIGA 2016-2017

Results

Goals
5
1
Assists
4
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge