Επαγγελματικό Club Finance Banking & Economics (FBE)

Το Επαγγελματικό Club Finance Banking & Economics (FBE) καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και προορίζεται προς όλους όσοι ασχολούνται με τον χώρο των Χρηματοοικονομικών. Μέλη του FBE Club είναι στελέχη Τραπεζών, Λογιστές, Χρηματοοικονομικοί Αναλυτές, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Οικονομικοί Διευθυντές επιχειρήσεων κοκ.

 

Οι ραγδαίες αλλαγές και ανακατατάξεις στον χώρο των χρηματοοικονομικών που συντελούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, και αναμφισβήτητα στην Ελλάδα, δημιουργούν συνεχώς νέα δεδομένα και μεγάλη επαγγελματική κινητικότητα. Μέσα από το FBE Club δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για αποτελεσματική δικτύωση, ανταλλαγή πρακτικών και προσωπική ανάπτυξη.

 

Υπεύθυνος: Λέανδρος Κοντογούρης ΄91

 

Εκδηλώσεις:

5/12/2016              Ομιλία Β΄. Κουτεντάκη ’82 (Γενικός Διευθυντή, Δίκτυα Καταστημάτωντου ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς) – Δικτύωση και συζήτηση για τις εξελίξεις στη λιανική τραπεζική, τις προκλήσεις και τις αλλαγές που επήλθαν λόγω των capital controls για της τράπεζες και προοπτικές για το μέλλον.

20/4/15                 «Εξαγορές & Συγχωνεύσεις: Οι ιδιαιτερότητες της Ελληνικής Αγοράς»
Με διακεκριμένους ομιλητές, Κώστας Πετρόπουλος ’59 ΟΒΕ, Αλέξανδρος Κοσμόπουλος ’87, Ευάγγελος Καλαμάκης ’89 και Γιώργος Έλλιοττ ’93. Οι ομιλητές προσέγγισαν  το θέμα των Εξαγορών & Συγχωνεύσεων υπό το πρίσμα της δύσκολης κατάστασης της ελληνικής οικονομίας, όπως αυτή διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια και διερεύνησαν  ο καθένας από την δική του αφετηρία, τις ευκαιρίες ή/και προοπτικές που παρουσιάζονται.

 

25/2/15           Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελών του Finance, Banking & Economics Club στον ΣΑΚΑ με μεγάλη επιτυχία! Παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη τραπεζικών ομίλων και χρηματιστηριακών εταιρειών, fund managers, σύμβουλοι επιχειρήσεων, νομικοί σύμβουλοι με εξειδίκευση σε χρηματοοικονομικά και shipping brokers καθώς και γνωστοί επι

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge