Θεατρική Παράσταση «Αχ! Αυτός ο Μάκβεθ!»

Σε μια μικρή πόλη της Αμερικής ένας ερασιτεχνικός θεατρικός θίασος αποφασίζει να ανεβάσει το «Μάκβεθ». Ο σκηνοθέτης, φοβούμενος ότι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου θα τους κάνει έξωση, επιλέγει την σύζυγο του ιδιοκτήτη για τον ρόλο της Λαίδης Μάκβεθ. Για να τα έχει καλά και με την αστυνομία δίνει και ένα σημαντικό ρόλο στην κόρη του Σερίφη. Ανακαλύπτει, όμως, ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα ήθελε…

Αυτή είναι η υπόθεση του φετινού έργου της Θεατρικής Ομάδας ΣΑΚΑ, της κωμωδίας του John Patrick «Αχ! Αυτός ο Μάκβεθ!» (αγγλικός τίτλος “Macbeth did it!”). Ένα έργο που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Σκηνοθέτης για άλλη μια φορά ο Κώστας Αρζόγλου ’66.

Συμμετέχουν: Βαγγέλης Μητρέλιας, Τίτος Σιμιτζής ’87, Λυδία Γιαννακοπούλου-Τσάμη ’13, Λίνα Βασιλείου ’13, Τίνα Τουπάι, Ειρήνη Μακαρωνά ’00, Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου, Ξενοφών Καράμπαλης ’00, Κωνσταντίνος Πινότσης ’12, Βασίλης Νασόπουλος ’99, Μαριάνθη Κωστούλα  ’09, Σπύρος Κουτσουλιανός, Χριστίνα Μανιά ’88, Λαζαρής Ζαούσης ’80, Μιχάλης Κολλάρος, Μαριέττα Φραγκάκη, Φίλιππος Προκόπης ’61, Ουρανία Κάππου ’12, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου ’11, Μίλτος Γεροσίδερης ’87, Γρηγόρης Τσίτσας ’87.

Θα δοθούν πέντε παραστάσεις από το Σάββατο 26 μέχρι και την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στο Χωρέμειο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη από την Λέσχη του ΣΑΚΑ, τηλ. 210-6722.067.

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge