2,3,9,10 Ιουνίου Θεατρική Παράσταση ΣΑΚΑ: “Σάββατο,Κυριακή,Δευτέρα” του Eduardo de Filippo

Στο λαμπρά ανακαινισμένο Μπενάκειο, στις 2, 3, 9 και 10 Ιουνίου, η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ) έχει την τιμή να εγκαινιάσει θεατρικά την Αίθουσα Χωρέμη , το "μάτι" του ιστορικού κτηρίου του Κολλεγίου Αθηνών, όπου πρωτοδίδαξε ο Κάρολος Κούν. Συμπληρώνοντας ήδη την επιτυχή δεκαπενταετή πορεία της, η Θεατρική Ομάδα του ΣΑΚΑ, με σκηνοθέτη τον επίσης απόφοιτο Κώστα Αρζόγλου ’66, ανεβάζει το εξαίρετο έργο του Eduardo de Filippo "Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα", σε μετάφραση Άννας Βαρβαρέσου – Τζόγια, σκηνικά Φίλιππου Προκόπη ’61 (με συνεργασία Κ. Αρζόγλου ’66 και Λάκη Καλυβίτη ’57), φωτογραφίες επίσης του Φίλιππου Προκόπη, καλλιτεχνική επιμέλεια των εντύπων Λάκη Καλυβίτη ’57 και Μαρίας Καλυβίτη ’96 και γενικά καθήκοντα σκηνής από τη Δημήτρια Λεβέντη ’02. 

Ερμηνεύουν: Αλέξια Λάσκαρι, Λάκης Καλυβίτης ’57, Χριστίνα Μανιά’88, Μίλτος Γεροσίδερης ’87, Γρηγόρης Τσίτσας ’87, Μαρία Παπαρρηγοπούλου, Βασίλης Παπαγεωργίου ’87, Φίλιππος Προκόπης ’61, Τίτος Σιμιτζής ’87, Βαγγέλης Μητρέλιας, Λίνα Ιωακειμίδου, Γιώργος Καλυβίτης ’98 και Στάθης Δανιηλίδης ’50.    


Χορηγοί της παράστασης είναι η Τράπεζα HSBC, το Ίδρυμα ΣαμούρκαInterwood Ξυλεμπορία, J&P, HertzΣάμπυ Μιώνης ’88 και Άγγελος Μεταξάς, ο κ. Θανάσης Μαρτίνος ’68, ο καθηγητής Βασίλης Στεφανής, ο Όμιλος Εξπρές Καλοφωλιά και ΕΣΤΙΑ
τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.


Η
HSBC εκτός από την οικονομική στήριξη στην θεατρική ομάδα θα προσφέρει και δείπνο σε όλους τους καλεσμένους μετά από κάθε παράσταση στην Λέσχη του ΣΑΚΑ. Το βασικό φαγητό του δείπνου θα είναι βέβαια…… το ραγού, εμπνευσμένο από το κύριο φαγητό που πρωταγωνιστεί στην παράσταση,  σε συνταγή του διάσημου σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθούν για την υποστήριξη του Κ.Ε.Α "Η ΧΑΡΑ", Οικοτροφείο για παιδιά με βαρειά νοητική στέρηση (http://www.kea-hara.gr/).

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge