Παρουσίαση βιβλίου: ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ “Μυστικά και…άλλες αποκαλύψεις”

Ημ/νια έναρξης:
20.03.2017
Ημ/νια λήξης:
Ώρα έναρξης:- Ώρα λήξης:
19:00 -
Τοποθεσία:
Λέσχη ΣΑΚΑ

Την Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη του ΣΑΚΑ η παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Δομάζου με τίτλο “ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ… Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις”

Domazos

Όλα ξεκίνησαν από μια εσωτερική παρόρμηση, μια ακατανίκητη αγάπη για το ποδόσφαιρο, από το πάθος… να γίνει κάτι!

Ο Μίμης Δομάζος φανερώνει τα… μυστικά του ποδοσφαίρου και αποκαλύπτει για πρώτη φορά στιγμές και γεγονότα που δε γνωρίζαμε. Μια ιστορία σαν παραμύθι: η ιστορία του “Στρατηγού” του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα από διηγήσεις, εικόνες, άγνωστες μέχρι σήμερα ιστορίες και τεχνικές συμβουλές για τους επίδοξους… “διαδόχους” του.

Από την “αλάνα” της δεκαετίας του ’50, μέχρι τη λαμπαδηδρομία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το έπος του Γουέμπλεϊ, μέχρι τη μεταγραφή στην ΑΕΚ και το κλείσιμο της καριέρας με το τριφύλλι στο στήθος. Τα εξώφυλλα των εφημερίδων και των περιοδικών της εποχής από όλο τον κόσμο. Οι άγνωστοι διάλογοι και οι ανέκδοτες ιστορίες. Οι μάχες στα γήπεδα με τον Πελέ, οι ατάκες του Κρόιφ για τον “κοντό δαίμονα” και πολλά ακόμη.

Πλούσιο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, σε μία απολαυστική και ευχάριστη έκδοση για μεγάλους και μικρούς. Η ζωντανή ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα σε ένα λεύκωμα για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και όχι μόνο…

 

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge