ΣΑΚΑ Health Care Club: Ομιλία Β.Χατζηαντωνίου ’94 “Θρόμβωση και θρομβοφιλία: οδηγός επιβίωσης για το κοινό και τον επαγγελματία Υγείας”

Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Η δράση/πρωτοβουλία του ΣΑΚΑ HEALTH CARE CLUB συνεχίζεται δυναμικά με την  3η εκδήλωση του Club μας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

 

Ομιλητής ο συνάδελφος και συναπόφοιτός μας Βασίλειος Χατζηαντωνίου ‘94, MD, PhD Ειδικός Αιματολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Εξειδικευθείς στη Θρομβοεμβολική νόσο και την Αιματολογία της κύησης.

 

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης το   θέμα της εκδήλωσής μας είναι“Θρόμβωση και θρομβοφιλία: οδηγός επιβίωσης για το κοινό και τον επαγγελματία Υγείας” και θα γίνει στη Λέσχη του ΣΑΚΑ, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 21:00.

Θα αναλυθούν οι τρόποι πρόληψης για τους επαγγελματίες υγείας/γιατρούς, αλλά και απλές οδηγίες για το κοινό, ενώ θα παρουσιαστούν και ορισμένα κλινικά παραδείγματα.

Καλό Φθινόπωρο !!!

 

Με εκτίμηση,

Στάγιας Ευάγγελος ’95

Υπεύθυνος ΣΑΚΑ Healthcare Club

 

 

 

 

https://www.saka.gr/diktyosi-cdo/professional-clubs/

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge