Χορός Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2009

 

ΧΟΡΟΣ ΠΙΤΑΣ 2009

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 7/2 στην όμορφα διαμορφωμένη Λέσχη μας η τελετή της κοπής της Πίτας του ΣΑΚΑ 2009. Εξακόσιοι παλαιοί και νέοι απόφοιτοι έδωσαν το παρών και μοιράστηκαν μια πολύ ζεστή Κολλεγιακή βραδιά.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΣΑΚΑ Σέργιος Αμπαριώτης ’78 και δεκαεννέα τυχεροί κέρδισαν τα φλουριά του κοσμηματοπωλείου ΒΟΥΡΑΚΗΣ. Πολλοί κέρδισαν στους λαχνούς τα 100 και πλέον πλούσια δώρα που προσέφεραν 48 δωροθέτες, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι παριστάμενοι διασκέδασαν με την καρδιά τους. Το χορευτικό πρόγραμμα, με DJ το Μάρκο Φωτιάδη, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκπλήξεις της βραδιάς ήταν το stand της CHIVAS, της εταιρείας PERNOD RICARD που χορήγησε όλα τα οινοπνευματώδη ποτά, οι νοστιμότατες μακαρονάδες, προσφορά της εταιρείας ΜΕLISSA ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ, τα δροσερά παγωτά που προσέφερε η εταιρεία ΚΑΥΑΚ, τα σφηνάκια Μαυροδάφνης της Οινοποιίας Β.Γ.ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, που προσέφερε και τα κρασιά της εκδήλωσης και οι μεζέδες που ετοίμασε ο φούρνος «PANE PICCOLO».

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge