Απόφοιτοι στον Τουρισμό & την Εστίαση – Ανανεωμένος Κατάλογος

Ο αποκλεισμός μας τελείωσε (ελπίζουμε -και φροντίζουμε!- να μην επανέλθει). Το καλοκαίρι έρχεται και όλοι μας σκεφτόμαστε κάπου να πάμε, αλλά πού; με ποιες συνθήκες ; με ποιο κέφι; Αλλά πάλι να μείνουμε στην πόλη μας φαίνεται αδύνατο.

Οι Συναπόφοιτοί μας που ασχολούνται με τον τουρισμό και την εστίαση έχουν τις ιδέες τους και μας τις προτείνουν, -συνοδεύοντάς τες συνήθως με μια ειδική προσφορά για τα μέλη μας- κι εμείς φροντίσαμε να τις συγκεντρώσουμε και να σας τις παρουσιάσουμε. Και να σας ευχηθούμε ένα πολύ ευχάριστο καλοκαίρι, τόσο ευχάριστο που μακάρι να κάνει μακρινή ανάμνηση την δοκιμασία που όλοι περάσαμε.

Κωνσταντίνος Παπαδιαμάντης ’78
Πρόεδρος

 

Απόφοιτοι στον Τουρισμό & την Εστίαση – Ανανεωμένος Κατάλογος

 

  • Το παρόν αποτελεί μία έκτακτη πρωτοβουλία του ΣΑΚΑ στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και της επαναλειτουργίας των τουριστικών κι επισιτιστικών επιχειρήσεων.
  • Δεν πρόκειται για διαφημιστική καταχώρηση ή προβολή.
  • Καταρτίστηκε σύμφωνα με υλικό που εστάλη στον ΣΑΚΑ από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, που ευθύνονται αποκλειστικά για την ακρίβεια των πληροφοριών και την παροχή των υπηρεσιών και των προσφορών τους προς τους συναποφοίτους.

 

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge