Χρήση του campus σε εκδηλώσεις Αποφοίτων [21-12-2022]

Αγαπητοί μας Απόφοιτοι,

μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός του campus του Κολλεγίου στο Ψυχικό.

Κατά τη διάρκεια reunions, ουδεμία σημασία έχει ποιων τάξεων, μέσα στο τελευταίο πενθήμερο, έλαβαν χώρα επαναλαμβανόμενοι βανδαλισμοί σε κινητό και μη κινητό εξοπλισμό του Σχολείου, με συνέπεια να μας διαβιβαστούν εικόνες ντροπής και απαράδεκτης χρήσης των χώρων του Μπενακείου, εντός και εκτός του κτηρίου.

Τα ανωτέρω έχουν ως συνέπεια να επανεξεταστεί από το Σχολείο όλο το πλαίσιο της διάθεσης της εγκατάστασης για εκδηλώσεις Αποφοίτων. Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη και ο ΣΑΚΑ τίθεται σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας συμπεριφορών πολύ μικρού αριθμού αγνώστων ατόμων.

Η ευθύνη της καλής χρήσης της εγκατάστασης του Σχολείου μας είναι σημαντική. Αν δεν μπορούν οι διοργανωτές να εξασφαλίσουν την καλή αυτή χρήση, ο χώρος δεν θα διατίθεται. Ο ΣΑΚΑ θα δράσει με τα νόμιμα μέσα και θα ενεργοποιήσει τις σχετικές διατάξεις του καταστατικού του για την οριστική αποβολή από το Σωματείο μας των Αποφοίτων, που δεν σέβονται το χώρο του Σχολείου και τις εγκαταστάσεις του.

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge