Ξεκινάει η 5η ΣΑΚΑ Liga

Στις 9 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, ξεκινάει η 5η ΣΑΚΑ LIGA!

 

Μπες στο πνεύμα της ΣΑΚΑ LIGA Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και της σύσφιγξης των σχέσεων μεταξύ των μελών του, ο ΣΑΚΑ διοργανώνει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου «8x8» με την ονομασία ΣΑΚΑ LIGA. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο απόφοιτοι, οι οποίοι καλούνται να δημιουργήσουν τις ομάδες τους και να αγωνιστούν στα ίδια γήπεδα των μαθητικών τους χρόνων.

 

Φτιάξε την ομάδα σου Δημιούργησε ένα roster με τουλάχιστον 15 παίκτες, όλοι απόφοιτοι, για να παίξεις πάνω από 25 ματς, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο της ΣΑΚΑ LIGA.  Αποφάσισε το όνομα της ομάδας σου και ποιος θα είναι ο αρχηγός – εκπρόσωπός της (το τηλ. και το email του αρχηγού – εκπροσώπου είναι απαραίτητα).


Παίξε Μπάλα
! Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο μεσημέρι κάθε εβδομάδα στο Κολλέγιο έχει reunion! 650 απόφοιτοι σε περισσότερες από 25 ομάδες παίζουν μπάλα διεκδικώντας το πρωτάθλημα, την άθληση ή και το δικαίωμα στην «πλάκα»… Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2012, θα διεξαχθεί δε σε 3 φάσεις, 2 φάσεις ομίλων και PLAYOFF. Τα παιχνίδια είναι διάρκειας 60 λεπτών και τα διευθύνουν διαιτητές Β’, Γ’ και Δ’ κατηγορίας του Συνδέσμου Αθηνών.

Παίξτε μπάλα στο πρωτάθλημα των αποφοίτων 2011-2012 που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2011. Φτιάξτε την ομάδα σας και στείλτε την με e-mail στο info@saka.gr.

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής ομάδας εδώ

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ΣΑΚΑ LIGA επικοινωνήστε με την κ. Μαρκέλλα Παναγιώτου στα Γραφεία του ΣΑΚΑ τηλ : 210-6722067,  e-mail: info@saka.gr

 

Για την ΣΑΚΑ LIGA,

Μιχάλης Ιωακειμίδης ’88

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge