Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Κ20 2019

Ημ/νια έναρξης:
10.02.2019
Ημ/νια λήξης:
Ώρα έναρξης:- Ώρα λήξης:
-
Τοποθεσία:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου 2019 για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 20 ετών πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος τρεις αθλήτριες του συλλόγου μας εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα.

Η ελληνική αποστολή

Πιο συγκεκριμένα, στον προκριματικό των 60μ. η Εμμανουέλα Καρυαμπά (’18) σημείωσε 7.74 από το δεύτερο διάδρομο της δεύτερης προκριματικής σειράς, χρόνος που δεν ήταν αρκετός για να της χαρίσει μια θέση στον τελικό παρά το γεγονός πως η επίδοσή της ήταν η έβδομη καλύτερη του προκριματικού γύρου, ενώ η Μαρκέλλα Παπανδρέου διένυσε την απόσταση σε χρόνο 7.73 εξασφαλίζοντας μία θέση στον τελικό, όπου τρέχοντας στον τελευταίο διάδρομο κατάφερε με χρόνο 7.71 να καταλάβει την πέμπτη θέση. Στα 800μ. νεανίδων η Έλλη Δεληγιάννη κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 2:13.24, επίδοση που την έφερε στην τρίτη θέση της πρώτης τελικής σειράς και στην τρίτη θέση στο σύνολο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στις τρεις αθλήτριες της ομάδας μας οι οποίες τρέχοντας με το εθνόσημο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη διάκριση. Ευχόμαστε στο μέλλον ακόμα περισσότεροι αθλητές μας να στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες συμμετέχοντας σε αγώνες υψηλού επιπέδου!

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge