Τελετή Λήξης και Απονομών ΣΑΚΑ LIGA 2010-2011 / ΣΑΚΑ LIGA Party

Τo ποδοσφαιρικό μόνιμο reunion των αποφοίτων συνεχίζεται

600 απόφοιτοι / 29 ομάδες / μισός αιώνας αποφοίτων

Μα πάνω απ’ όλα ηθικό ακμαιότατο και ήθος Κολλεγίου που κάνει αυτή τη διοργάνωση μοναδική


Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο φυσικό μας χώρο, τη Λέσχη του ΣΑΚΑ πραγματοποιήθηκε η διπλή τελετή / party της ΣΑΚΑ LIGA. Από τη μια πλευρά, έκλεισε μια εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή σεζόν, με την διαδικασία των απονομών κατά την οποία τιμήσαμε τους συμμετέχοντες της 4ης LIGA και χειροκροτήσαμε τους νικητές της διοργάνωσης. Από την άλλη, δόθηκε επίσημα η εκκίνηση της 5ης διοργάνωσης, η οποία ξεκίνησε αγωνιστικά στις 9 Σεπτεμβρίου με απόλυτη επιτυχία και ήδη μετρά νέα ρεκόρ σε συμμετέχουσες ομάδες (30) και αποφοίτους (615).


Τη βραδιά παρουσίασε για μια ακόμη χρονιά με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ο «δικός μας» Αντώνης Κατσαρός ’87, κάνοντάς μας να αναπολήσουμε τον τρόπο  με τον οποίο παρουσίαζε την Αθλητική Κυριακή. Τιμώμενος σύλλογος φέτος ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος, συμπληρώνοντας 120 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό, συμμετείχε στη γιορτή μας με την παρουσία αντιπροσωπείας της ποδοσφαιρικής του ομάδας. Μεγάλη χαρά μας έδωσε η παρουσία του πρώτου εν ενεργεία σκόρερ όλων των επαγγελματικών κατηγοριών Γιώργου Ζαχαρόπουλου, ενώ τη δική του πολύ ξεχωριστή νότα προσέφερε ο δημοσιογράφος και πατέρας μαθήτριας του Κολλεγίου, Γιώργος Γεωργίου.


Από πλευράς της INTERSPORT, επίσημου χορηγού της ΣΑΚΑ LIGA έδωσε το παρόν και έκανε απονομές η κ. Ματίνα Κεραμίδα, ενώ παρουσία και ιδιαίτερη τιμή μας έκαναν εκ μέρους του ΕΕΙ η συνδιευθύντρια του Κολλεγίου Αθηνών κ. Πολυάνθη Τσίγκου, ο διασχολικός προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού κ. Γιάννης Γρυπάρης και ο συντονιστής Εξωσχολικού Αγωνιστικού Προγράμματος του Κολλεγίου κ. Χρήστος Σούλιος.


Φανέλες του Απόλλωνα Σμύρνης έλαβαν οι δύο πρώτοι σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της ΣΑΚΑ LIGA, ενώ στο πάρτι που ακολούθησε πρωτοστάτησε – όπως γίνεται πάντα – η νέα γενιά των αποφοίτων μας που, ελλείψει προφανώς ποτηριών προτίμησε να πίνει μέσα από τα κύπελλα που τους είχαν απονεμηθεί.


Και του χρόνου!!!

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge