Τελετή Λήξης και απονομών ΣΑΚΑ LIGA 2009-2010 / ΣΑΚΑ LIGA party

600 απόφοιτοι – 46 Χρονιές αποφοίτησης – 27 ομάδες
1 Πρωτάθλημα – 1 Κύπελλο – 1 CONSOLATION CUP

… και πάνω απ’ όλα … ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ! 

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στη Λέσχη του ΣΑΚΑ τελείωσε και τυπικά η 3η διοργάνωση του Πρωταθλήματος των Αποφοίτων, ΣΑΚΑ LIGA 2009-2010 με την Τελετή Λήξης και Απονομών, μια βραδιά στην οποία τιμήσαμε τους συμμετέχοντες και χειροκροτήσαμε τους νικητές.


Τη βραδιά συντόνισε ο δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. του ΣΑΚΑ, Αντώνης Κατσαρός ’87 ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν απονομές η εκπρόσωπος της INTERSPORT, χορηγού της ΣΑΚΑ LIGA, κ. Ματίνα Κεραμυδά, το Μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ Γιώργος Κυριακός ’80, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γιώργος Κιντής ’85, ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Κώστας Παπαμάργαρης ’87 και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών Παναγιώτης Βαρούχας. Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του διεθνή ποδοσφαιριστή και Αρχηγού του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γιάννη Μανιάτη.


Εκ μέρους του ΕΕΙ την εκδήλωση τίμησαν και έκαναν απονομές το Μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΙ κ. Τιτίνα Δασκαλάκη-Βασιλείου, ο Διασχολικός Προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού κ. Γιάννης Γρυπάρης και ο Συντονιστής Εξωσχολικού Αγωνιστικού Προγράμματος Χρήστος Σούλιος.


Στη κλήρωση που διεξήχθη στο τέλος της Τελετής Απονομών ο Άγγελος Κανόνης ’65 κέρδισε 2 VIP προσκλήσεις για τον επόμενο αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών με τη Λετονία στις 8 Οκτωβρίου και ο Βαγγέλης Μαρινάκης΄’86  μια μπλούζα της Εθνικής μας Ομάδας με τις υπογραφές των διεθνών προσφορά της εταιρίας  TRAVEL PLAN, Επίσημου Ταξιδιωτικού Συνεργάτη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.


Με τη λήξη της Τελετής Απονομών ξεκίνησε το party της ΣΑΚΑ LIGA με μπουφέ, bar και καλή μουσική από Dj ενώ αργά έκλεισε την ποδοσφαιρική αυτή βραδιά η Μαρκέλλα Παναγιώτου τραγουδώντας live.

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge