Αγωνιστική δράση Νοεμβρίου 2019

Η αγωνιστική δράση των τμημάτων πετοσφαίρισης του συλλόγου μας συνεχίστηκε και το μήνα Νοέμβριο με τις ομάδες παίδων (Κ18), κορασίδων (Κ18) καθώς και την ομάδα αγοριών Κ14 να δίνουν δυνατούς αγώνες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ.

Αναλυτικότερα, η ομάδα των παίδων έδωσε τους ακόλουθους αγώνες:

5η αγωνιστική ΣΑΚΑ-Πανερυθραϊκός ΑΣ 0-3

6η αγωνιστική ΑΕ Αμπελοκήπων-ΣΑΚΑ 1-3

7η αγωνιστική Ρεπό

8η αγωνιστική ΣΑΚΑ-ΑΣ Σχολή Μωραΐτη 1-3

9η αγωνιστική Παναθηναϊκός ΑΟ-ΣΑΚΑ 3-0

Η ομάδα των παίδων

Με αυτά τα αποτελέσματα, η ομάδα μας βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 9 πόντους τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της πρώτης φάσης. Αξίζει να σημειωθεί πως στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος περνούν οι έξι πρώτες ομάδες.

Οι κορασίδες ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση του πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση του ομίλου τους με δύο νίκες και έξι ήττες σε σύνολο οκτώ αγώνων.

5η αγωνιστική ΣΑΚΑ-Παναθηναϊκός ΑΟ 0-3

6η αγωνιστική Πανελλήνιος ΓΣ-ΣΑΚΑ 3-0

7η αγωνιστική Ρεπό

8η αγωνιστική ΣΑΚΑ-Ένωση Βύρωνα 3-2

9η αγωνιστική ΠΑΚ Χαλανδρίου-ΣΑΚΑ 3-0

Έτσι, η ομάδα μας θα συνεχίσει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος δίνοντας ακόμα 7 αγώνες με τις νεαρές παίκτριές μας να αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες.

Φέτος, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην ένωσή μας πρωτάθλημα αγοριών Κ14. Οι πιο μικροί αθλητές του συλλόγου μας έχουν τη δυνατότητα μέσω του πρωταθλήματος αυτού να εξοικειωθούν με τις βασικές τακτικές του αθλήματος αλλά και να έχουν πλούσια αγωνιστική δράση πριν την εκκίνηση του πρωταθλήματος των παμπαίδων. Μάλιστα, η ομάδα μας τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες μας καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις τους και πάντα επιτυχίες!

 

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge