Αγωνιστική δράση Δεκεμβρίου 2019-Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2020

Η ομάδα των παίδων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τη φετινή αγωνιστική χρονιά καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ. Αναλυτικότερα, η ομάδα μας σημείωσε στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος 5 νίκες σε σύνολο 12 αγώνων και κατέλαβε την έβδομη θέση ενώ στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με νίκες απέναντι σε Σχολή Μωραΐτη (3-1), ΑΟ Βάρης (3-0), Παλλήνη (3-0) και Κερατέα (3-1) και δύο ήττες από Αγία Παρασκευή (1-3) και ΑΕ Αμπελοκήπων (2-3) τερμάτισε στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Με πολύ εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε η ομάδα κορασίδων του συλλόγου μας τη δική της χρονιά καθώς στη β’ φάση του πρωταθλήματος πέτυχε 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου της. Οι παίκτριες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σημειώνοντας σημαντικές νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Οι “μικροί” του ΣΑΚΑ (αγόρια Κ14) πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα 4×4, το οποίο διεξάγεται για πρώτη χρονιά στην ΕΣΠΑΑΑ, κατάφεραν να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια του ομίλου τους αποδεικνύοντας πως στο μέλλον θα είναι ικανοί να στελεχώσουν επάξια τις μεγαλύτερες ομάδες των παμπαίδων και των παίδων.

Εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί η ομάδα των παμπαίδων με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές απέναντι σε Κηφισιά (3-1), Παλλήνη (3-0) και Πανερυθραϊκό 2 (3-0). Έτσι, ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Η ομάδα μας φαίνεται έτοιμη, έπειτα από πολλά χρόνια, να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στην τελική τετράδα της ένωσης.

Τέλος, η ομάδα των παγκορασίδων του συλλόγου μας αγωνιζόμενη στον πέμπτο όμιλο του πρωταθλήματος έχει σημειώσει σε 4 αγώνες μία νίκη απέναντι στο Χαλάνδρι (3-0) και τρεις ήττες απέναντι σε Ένωση Βύρωνα (3-2), ΑΣ Κολλεγίου Ντερή (3-1) και Νηαρ Ηστ (3-1).

Ευχόμαστε στο τμήμα πετοσφαίρισης του συλλόγου μας καλή επιτυχία στους αγώνες του και πάνω από όλα υγεία!

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge