Αγωνιστική δράση Απριλίου

Ημ/νια έναρξης:
01.04.2018
Ημ/νια λήξης:
30.04.2018
Ώρα έναρξης:- Ώρα λήξης:
-
Τοποθεσία:

Οι ομάδες πετοσφαίρισης του ΣΑΚΑ συνέχισαν τις καλές τους εμφανίσεις σημειώνοντας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες 5 νίκες και 4 ήττες τον περασμένο μήνα.

Στις Παγκορασίδες α’, η ομάδα του ΣΑΚΑ σημείωσε τον Απρίλιο τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της βαθμολογίας του Α’ ομίλου της Α’ φάσης στην αντίστοιχη διοργάνωση με 8 νικηφόρα παιχνίδια σε 8 αγωνιστικές και μόλις δύο χαμένα σετ. Έτσι, συνεχίζει τις υποχρεώσεις της και το Μάιο στη Β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος!

Αντίστοιχα, η ομάδα των Παγκορασίδων β’ στο διάστημα του προηγούμενου μήνα σε σύνολο τριών αγώνων είχε μία νίκη, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Β’ ομίλου και να αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Τέλος, η ομάδα των Παμπαίδων το μήνα Απρίλιο είχε στο ενεργητικό της μία νίκη σε έναν εκτός έδρας και δύο εντός έδρας αγώνες. Με μία αγωνιστική να παραμένει πριν τη διεξαγωγή του Final Four, η ομάδα μας βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες και ισάριθμες ήττες χωρίς να είναι δυνατή μαθηματικά η συμμετοχή της στην τελική τετράδα.

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge