29ος Κλασικός Μαραθώνιος

Αγαπητοί απόφοιτοι,

Στο φετινό 29ο Κλασικό Μαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, θα συμμετέχει για πρώτη φορά ολόκληρη η Κολλεγιακή oικογένεια (μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, εργαζόμενοι) τιμώντας την Ιστορία και την Ιδέα του Μαραθωνίου του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού.

«Τρέχουμε μαζί», λοιπόν, στον «Κολλεγιακό Μαραθώνιο» με δύο τρόπους:

  • Ως Δρομείς-εκπρόσωποι του Σχολείου μας στο διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας 2011, ή στους δρόμους 5.000 μ. ή 10.000 μ. της ίδιας διοργάνωσης. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 200 μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας. Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την 7η Οκτωβρίου.
  • Ως Χορηγοί των δρομέων, αναγνωρίζοντας με τη δωρεά σας την προσπάθειά τους με σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιούνται ήδη προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο Ψυχικό (Στάδιο Στεφάνου Δέλτα), τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Σας περιμένουμε όλους τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου και ώρα 7.00 μ.μ., στο Θέατρο Χωρέμη, σε εκδήλωση που οργανώνεται για να γνωρίσουμε από κοντά συντελεστές (δρομείς, εθελοντές, κ.ά.) αυτής της μεγάλης Κολλεγιακής προσπάθειας.

ΤΡΕΧOYMΕ MAΖΙ!
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge