PREDATORS F.C. vs ΣΑΚATTACK F.C.

Recap

Μεγάλο ματς για το League Cup, το δεύτερο φετινό τρόπαιο της ΣΑΚΑ LIGA. Για μια ακόμη χρονιά, η παράδοση διατηρήθηκε και το outsider παίρνει τον μαγάλο αυτό τελικό.

Οι κάτοχοι του Spirit Cup ΣΑΚATTACK F.C. προηγήθηκαν νωρίς των κατόχων του Consolation Cup PREDATORS F.C. Η ισοφάριση ήρθε πριν τη λήξη του ημιχρόνου, που ολοκληρώθηκε 1-1. Οι PREDATORS πήραν κεφάλι στην αρχή του Β΄ μέρους, οι ΣΑΚATTACK ισοφάρισαν και η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με τις ομάδες στο 2-2. Στην παράταση, πολύ πιο ψύχραιμοι οι ΣΑΚATTACK προηγήθηκαν, κράτησαν τις θέσεις τους και με “εύκολες” καίριες αντεπιθέσεις στα μεγάλα κενά που άφηνε η απέλπιδα προσπάθεια των PREDATORS να ξαναϊσοφαρίσουν, έφτασαν στο τελικό 5-2 και την μεγάλη επικράτηση. Για τους νικητές και κατόχους του κυπέλλου ΣΑΚΑΤΤΑCK F.C. (αρχηγός ο Ηλίας Μανωλάκης ’97), τρία γκολ ο Στασινόπουλος και από ένα οι Τσαβλίρης και Θάνος Δαμκαλίδης. Για τους PRTEDATORS F.C., τα δύο τεμάχια του αρχισκόρερ Γιάννη Καρανδρέα ’16 δεν έφτασαν, προφανώς.

Details

Date Time Competition Season
Playoff - Μπαράζ ΣΑΚΑ LIGA 2019-2020

PREDATORS F.C.

# Player Position Goals Assists Yellow Cards Red Cards
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ’140010
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΔΡΕΑΣ ’162000
Goals
2
5
Assists
0
0
Yellow Cards
1
2
Red Cards
0
0

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge