Επαγγελματικό Club Health Care

Το Επαγγελματικό Club Health Care αποτελεί συνδετικό κρίκο μίας πολύ σημαντικής δραστηριότητας του ΣΑΚΑ και των Συναποφοίτων του Κολλεγίου, αυτού των Επαγγελματικών Club, για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την Υγεία. Η ομαδικότητα και η συνεργασία είναι δύο από τα χαρακτήρισα των αποφοίτων του Κολλεγίου και αυτό κατορθώσαμε να επεκταθεί και σε επαγγελματικό επίπεδο. Γιατροί, ερευνητές, πάροχοι υπηρεσιών υγείας και όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τον χώρο της Υγείας είναι ευπρόσδεκτοι στο Club.

Στις συναντήσεις μας σκοπός μας είναι η διαπροσωπικές επαφές, η συνέργεια και διασύνδεση με τα υπόλοιπα Clubs, καθώς επίσης και η εθελοντική δράση. Προσκαλούμε ομιλητές απόφοιτους ή μη, με σημαντική επαγγελματική δραστηριότητα ή με δραστήρια  συμμετοχή  στα κοινά, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε θέματα επίκαιρα. Τα μέλη θετουν προτάσεις και ιδέες σχετικά με τις δραστηριότητες και τις επόμενες συναντήσεις του  Club.

Υπεύθυνος: Ιωάννης Θεοχάρης ’86

 

Εκδηλώσεις:

21/02/2019         Κοπή Πίτας – Συζήτηση για στόχους νέου έτους

14/11/2018          Students Present the Future: Ημερίδα με παρουσιάσεις νεαρών συναποφοίτων επί κλινικών και ερευνητικών θεμάτων σε πρότυπο συνεδρίου

16/5/2018          Ημερίδα Ιατρικού Τουρισμού – Συνδιοργάνωση με τα Culture, Events & Travel και Finance, Banking & Economics Professional Clubs, με συμμετοχή του Α. Βασιλικού, Προέδρου του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, Του Π. Μινογιάννη, Γενικού Διευθυντή του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, τον Γ. Πατούλη, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, και των συναποφοίτων Λυκούργου Λιαρόπουλου ’63, ομότιμο καθηγητή Πανεπιστημίου αθηνών και της Εμμανουέλας Μουσαμά ’92, διευθύντρια marketing του ξενοδοχείου Crowne Plaza.

23/6/2015           Aνοιχτή συζήτηση με θέματα Υγείας και πολιτικής, με καλεσμένο τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

18/3/2015           Ανοιχτή κολλεγιακή συζήτηση με θέμα την διακυβέρνηση στον τομέα της υγείας τα τελευταία έτη καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος, παρουσία του πρώην Υπουργού Υγείας και συναπόφοιτού μας Μάκη Βορίδη ’83 και του πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.

 

Facebook group: https://www.facebook.com/groups/SAKAHealthcareClub/

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge