6ο ετήσιο Capital Link Συνέδριο ΕΕ: “Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις”, Δευτέρα 27.6.2016 @Hilton Athens Hotel

capital link συνέδριο

Για 6η συνεχή χρονιά το Capital Link CSR in Greece διοργανώνει το Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Αντιμετωπίζοντας τις Προκλήσεις» την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στο HILTON ATHENS HOTEL στην Αθήνα, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Με ιστορικό 20 ετών στη διοργάνωση εξαιρετικά επιτυχημένων Επενδυτικών Συνεδρίων, η Capital Link εγκαινίασε πριν από 5 χρόνια τη διοργάνωση μιας σειράς Ετήσιων Συνεδρίων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το Συνέδριο αυτό, όπως και όλα τα Συνέδρια της Capital Link (στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στην Αθήνα και στη Σαγκάη) συνδυάζουν μοναδικές δυνατότητες πληροφόρησης, τεχνογνωσίας και δικτύωσης. Το Συνέδριο φέτος θα προβάλει καυτά και επίκαιρα θέματα της Ελληνικής πραγματικότητας και θα εξετάσει τέσσερες θεματικές ενότητες που αντιστοιχούν στις Μεγάλες Προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα και συγκεκριμένα: το Προσφυγικό, την Ανθρωπιστική Κρίση, την Υγεία και την Ύφεση/Ανεργία.

Το Συνέδριο, το οποίο παραδοσιακά παρακολουθούν 1,000+ συμμετέχοντες, αποτελεί πλατφόρμα κλειδί μέσω της οποίας γεφυρώνεται η επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών των πολιτών και των ΜΚΟ στοχεύοντας στο χτίσιμο αποτελεσματικών σχέσεων μεταξύ τους. Το Συνέδριο έχει δύο όψεις – επιχειρηματική και κοινωνική.

Από την επιχειρηματική πλευρά, το Συνέδριο αποσκοπεί να αναδείξει και να προβάλει τις συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα που αναλαμβάνουν οι Ελληνικές και οι διεθνείς εταιρίες καθώς και επιφανείς Ομογενείς συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

Από την κοινωνική πλευρά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Συνέδριο θα δώσει και πάλι την δυνατότητα σε πάνω από 100 ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό στο ευρύ κοινό. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι με το διεθνοποιημένο προφίλ των Συνεδρίων της Capital Link, η προβολή τους θα είναι ευρύτατη συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Ομογένειας και του επενδυτικού κοινού στο εξωτερικό.

 

Capital Link CSR Leadership Award: δίνεται ετησίως σε μία Ελληνική και Διεθνή προσωπικότητα/εταιρεία, για την κοινωνική τους προσφορά και για την εξαιρετική συμβολή τους στην ανύψωση της Ελλάδος και του Ελληνικού Πολιτισμού παγκοσμίως. Φέτος το Διεθνές Βραβείο «2016 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» θα απονεμηθεί στον κ. Νίκο Μούγιαρη, Ιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mana Products, Inc., ως μια μικρή αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς και φιλανθρωπικής του δράσης στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Ομογένεια. Το Ελληνικό Βραβείο «2016 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» θα απονεμηθεί στον κ. Γρηγόριο Στεργιούλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο των Ελληνικών Πετρελαίων Α.Ε. ως αναγνώριση της πολύπλευρης κοινωνικής τους προσφοράς. Την απονομή στον κ. Στεργιούλη θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε. – Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Γιώργος Πατούλης.

 

Φορείς υποστήριξης συνεδρίου: εδώ

Εγγραφή παρακολούθησης  συνεδρίου: φόρμα

Εγγραφή φορέων: φόρμα

Πρόγραμμα συνεδρίου: agenda

 

________Την εκδήλωση στηρίζει μεταξύ άλλων φορέων και ο ΣΑΚΑ ως Χορηγός_________

 

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge