Τελετή Λήξης και Απονομών ΣΑΚΑ LIGA 2007-2008 / ΣΑΚΑ LIGA Party

475 απόφοιτοι, 42 χρονιές, 22 ομάδες, 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 1 CONSOLATION CUP …

και πάνω απ’ όλα ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ!


Με την Τελετή Λήξης και Απονομών την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 στη Λέσχη του ΣΑΚΑ τελείωσε και τυπικά η πρώτη διοργάνωση του Πρωταθλήματος των Αποφοίτων, ΣΑΚΑ LIGA 2007-2008.  Σε μία καταπληκτική ποδοσφαιρική βραδιά τιμήσαμε τους συμμετέχοντες και χειροκροτήσαμε τους νικητές της 1ης  ΣΑΚΑ LIGA.  Την βραδιά συντόνισε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της Αθλητικής Κυριακής Αντώνης Κατσαρός ’87 ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπρόεδροι των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΑΕΚ Τζόννυ Βεκρής ’78, Σάββας Θεοδωρίδης ’53 και Νίκος Κούλης ’75 αντίστοιχα και ο Διευθυντής της SUPER LEAGUE Γιώργος Κυριακός ’80


Οι πάνω από 200 συναπόφοιτοι και φίλοι της ΣΑΚΑ LIGA που παρευρέθηκαν στη Λέσχη του ΣΑΚΑ, βρέθηκαν σε μια όμορφα διαμορφωμένη λέσχη, όπου μια οθόνη έπαιζε slide show από διάφορους αγώνες της χρονιάς, ενώ σε ένα τραπέζι ήταν στολισμένα τα κύπελλα, οι πλακέτες και τα μετάλλια που περίμεναν τους δικαιούχους. Ο κόσμος που σιγά-σιγά μαζεύτηκε, περιφερόταν και συζητούσε, ανύποπτος για τις εκπλήξεις που τον περίμεναν. 

Η πρώτη ήρθε από τον DJ, με το άκουσμα του μουσικού θέματος της «Αθλητικής Κυριακής», που υποδέχτηκε τον παρουσιαστή της εκπομπής αλλά και συντονιστή της βραδιάς, Αντώνη Κατσαρό, απόφοιτο του ’87. Ο τελευταίος, αφού αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην «μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση μετά τη Super League», κάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΑΚΑ, Σέργιο Αμπαριώτη ’78 να βραβεύσει τον Βασίλη Φουρλή ΄79 του Ομίλου Εταιρειών Φουρλή,  κύριο χορηγό της ΣΑΚΑ LIGA. Το έπαθλο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας, ο κ. Άγγελος Σταυράκης, ο οποίος στην συνέχεια απένειμε το Κύπελλο του Πρωταθλητή στον αρχηγό της πρωταθλήτριας ομάδας CLASS 92 F.C. Αλέξανδρο Σκαρλατίδη ΄92 και τα χρυσά μετάλλια στους παίκτες της ομάδας. Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων των δευτεραθλητών και τριταθλητών  από τον Πρόεδρο Σέργιο Αμπαριώτη ΄78 και τον Β΄Αντιπρόεδρο του ΣΑΚΑ, Άρη Παπαδόπουλο ΄84, αντίστοιχα. 

Η δεύτερη έκπληξη της βραδιάς ήταν η βράβευση των τριών πρώτων σκόρερ για το 2007-2008, από το Γιώργο Κυριακό ΄80, Διευθυντή της Super League, ο οποίος πρόθυμα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του ΣΑΚΑ. Βραβεύτηκαν οι Κώστας Βοναζούντας ΄92, Νίκος Ζαρακοβίτης ΄99 και Μιχάλης Ιωακειμίδης ΄88.

Ο Προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής του Κολλεγίου Αθηνών / Κολλεγίου Ψυχικού, Γιάννης Γρυπάρης, βράβευσε τον Σταύρο Τριτσώνη ΄95, πρώτο απόφοιτο του Σχολείου μας που διαιτήτευσε αγώνες στη Super League και μας έκανε την τιμή να διαιτητεύσει και αγώνες της ΣΑΚΑ LIGA, συμπεριλαμβανομένων και των PLAYOFFS.

Όμως, η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε στη συνέχεια, όταν για την απονομή του Κυπέλλου Samsung Mobiles Cup στη νικήτρια ομάδα, CLASS 92 F.C., κλήθηκαν οι αντιπρόεδροι των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης ΄53, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τζόννυ Βεκρής ’78 και ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Κούλης ’75! Και οι τρεις ανέβηκαν ταυτόχρονα στην εξέδρα, διακηρύσσοντας το μήνυμα ότι το Κολλέγιο ενώνει. Ο Σάββας Θεοδωρίδης ξαναθυμήθηκε με συγκίνηση τα μαθητικά του χρόνια στο Κολλέγιο, ο Νίκος Κούλης ευχήθηκε το συμφιλιωτικό κλίμα της βραδιάς να περάσει και στα γήπεδα, ενώ ο Τζόννυ Βεκρής εκμυστηρευόταν ότι ήταν η πρώτη φορά στη ζωή του που χειροκροτούσε Ολυμπιακό! Και οι τρεις από κοινού σήκωσαν το κύπελλο και το απέδωσαν στον αρχηγό των πρωταθλητών, Αλέξανδρο Σκαρλατίδη ΄92, ενώ απένειμαν τα χρυσά μετάλλια σους παίκτες της ομάδας και τα αργυρά μετάλλια στους φιναλίστ της διοργάνωσης, 2005 LEGENDS F.C. Ήταν μια ιστορική στιγμή, που την επόμενη μέρα αναμεταδόθηκε στα δελτία ειδήσεων της ΝΕΤ και την Αθλητική Κυριακή, περνώντας στους νεότερους το μήνυμα του Κολλεγιακού πνεύματος.

Το μέλος του Δ.Σ. ΣΑΚΑ, Γιώργος Κομνηνός ΄67, βράβευσε στη συνέχεια τον Αρχιδιαιτητή της ΣΑΚΑ LIGA, Νίκο Λαμπρόπουλο, που εργάζεται στη Γραμματεία του Κολλεγίου Ψυχικού.

Η Γενική Γραμματεύς του ΣΑΚΑ, Μαριλένα Σαμαρά ΄95 απένειμε το έπαθλο CONSOLATION CUP και τα χάλκινα μετάλλια στην νικήτρια ομάδα SAKALIGAΡΟΙ, που παρέλαβε ο αρχηγός, Μιχάλης Ιωακειμίδης ΄88. Στο σημείο αυτό, ο βραβευθείς ζήτησε από τον παρουσιαστή Αντώνη Κατσαρό να κάνει μια παρέμβαση στη ροή του προγράμματος, και ζήτησε το μικρόφωνο για να εκφράσει τις ευχαριστίες όλων των αθλητών της ΣΑΚΑ LIGA προς τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διοργάνωσης, Δημήτρη Μαργαρώνη ΄85. Ζήτησε από τους αρχηγούς των ομάδων OLDIES 50’s/60’s/70’s F.C., REAL HASIEDAD F.C. και ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ 07 F.C. Γιώργο Ζομπανάκη ΄69, Γιώργο Κωτσόγιαννη ΄97 και Κωνσταντίνο Σωπασουδάκη ΄07 να του προσφέρουν την τιμητική πλακέτα. 

Επακολουθούσε η πιο συγκινητική βράβευση της βραδιάς, που έγινε από τον Πρόεδρο του ΣΑΚΑ Σέργιο Αμπαριώτη ΄78, στον παλαιότερο απόφοιτο που συμμετείχε στη ΣΑΚΑ LIGA, τον Γιώργο Πιτσινό του ’53, ο οποίος – με λαμπρή πορεία στο βόλεϊ – ήταν ο πρώτος απόφοιτος του Κολλεγίου που αγωνίστηκε σε ομάδες της Α’ Εθνικής Κατηγορίας και στην Εθνική Ομάδα Βόλεϊ.

Το τιμητικό βραβείο FAIRPLAY απένειμε στη συνέχεια ο Ταμίας του ΣΑΚΑ, Νίκος Μαχαίρας ΄73 στην ομάδα 30 PLUS SAKA F.C. Το βραβείο παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Αθανασίου ’86.

Η τελευταία βράβευση της βραδιάς έγινε από το Β’ Αντιπρόεδρο του ΣΑΚΑ, Άρη Παπαδόπουλο ΄84 προς το Χρήστο Σούλιο, Συντονιστή Εξωσχολικού Αγωνιστικού Προγράμματος του σχολείου, εμπνευστή, θερμό υποστηρικτή και μέλος της Επιτροπής Διοργάνωσης της ΣΑΚΑ LIGA.  

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με την επισήμανση του Αντώνη Κατσαρού ότι «η εκπομπή έφτασε στο τέλος της», και η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό, ποτό και μουσική. 

Άλλη μία μεγάλη έκπληξη ακολούθησε για να κλείσει η πολύ επιτυχημένη βραδυά….το τραγούδι της ΣΑΚΑ LIGA !! 

 

 


Η ΣΑΚΑ LIGA ευχαριστεί τους Κύριους Χορηγούς της:
• INTERSPORT και SAMSUNG Mobiles

Η ΣΑΚΑ LIGA ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της βραδιάς, εταιρίες :
• Diageo A.E. και το Νίκο Ανδριάνα ΄86
• Coca Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως και το Γιάννη Αθανασιάδη ΄85
• Biotos A.E. και το Στάμο Μαγγίνα ΄86
• Β.Γ. Σπηλιόπουλος ΑΒΕΕ και το Γιώργο Σπηλιόπουλο ΄94

 

 

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge