Προσωρινή αναστολή λειτουργίας για το campus Ψυχικού μέχρι και 24/3

9/3/2020 (21:00)

Αγαπητοί γονείς/Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατόπιν έγκυρης ενημέρωσης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων* θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας μετά από εισήγηση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) αναστέλλει για προληπτικούς λόγους τη λειτουργία των σχολικών μονάδων και όλων των λοιπών δραστηριοτήτων στο campus Ψυχικού (Γυμνάσιο-Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών, Γυμνάσιο-Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού, Νηπιαγωγείο «Ι.Μ.Καρράς») έως και τις 24 Μαρτίου 2020.

Σε συνέχεια έγγραφης ενημέρωσης του Ε.Ο.Δ.Υ. από το Σχολείο μας για τις σχέσεις φοιτούντων και εργαζομένων στα campuses Ψυχικού και Κάντζας, δε συντρέχει – σύμφωνα με τον Ε.Ο.Δ.Υ. – λόγος προληπτικής αναστολής λειτουργίας των Δημοτικών μας Σχολείων.

Σας ενημερώνουμε ότι για τις μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των οποίων η λειτουργία ανεστάλη θα ξεκινήσει άμεσα η ανταλλαγή αρχείων μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών αξιοποιώντας τις πλατφόρμες ManageBac και CMS για ασύγχρονη επικοινωνία υλικού μεταξύ εκπαιδευτικών-μαθητών. Παράλληλα εξετάζεται η υιοθέτηση εξ αποστάσεως σύγχρονης επικοινωνίας εκπαιδευτικών-μαθητών η οποία θα σας γνωστοποιηθεί σε επόμενη ενημέρωση.

* με επιβεβαίωση του ΥΠαιΘ, καθώς εκ παραδρομής αναρτήθηκε κάτι διαφορετικό στον ιστότοπό του

 

Με εκτίμηση,

Απόστολος Αθανασόπουλος
Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών
Συντονιστής Σχολικών Μονάδων Ε.Ε.Ι.

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge